Hvor kan jeg være som hjemløs eller udsat?

Er du hjemløs eller udsat? Savner du en seng for natten, ly for regn eller kulde? En kop kaffe, et måltid mad eller en at snakke med?

Er du hjemløs, eller magter du ikke din boligsituation, så er Blå Kors Pensionat måske et tilbud til dig.

Blå Kors Pensionat har 14 møblerede værelser. Her kan du flytte ind, så snart du har haft en forsamtale med pensionatets ledelse. Det kræver selvfølgelig, at du bliver godkendt til tilbuddet.

På pensionatets egen hjemmeside, kan du læse meget mere om tilbuddet. Her kan du også se, hvordan du kommer i kontakt med pensionatet.

Gå til Blå Kors Pensionats hjemmeside


Hvis du er interesseret i at blive bruger på Blå Kors Varmestue og Natherberg, kan du henvende dig direkte til Varmestuen.

Blå Kors Varmestue (og nat-herberg) er for dig, der er over 18 år. Der bliver serveret mad i alle døgnets 24 timer. Kaffen er altid gratis.

Natherberget tilbyder en seng at sove i, hvis du ikke har andet valg. Herberget har åbent fra kl. 21 til kl. 8.30 og har seks pladser pr. nat.

Læs mere hos Blå Kors Varmestue.


Den Blå Mølle er et værested for dig, der har psykiske, sociale, alkohol- og sundhedsmæssige udfordringer.

På Den Blå Mølle er der altid gratis kaffe og te på kanden, og du kan købe morgenmad, smørrebrød, lune retter og varmt mad til rimelige priser.

Læs mere om værestedet Den Blå Mølle i Kibæk.


Dekorativt billede

Kontaktinfo

Pernille Johanne Gade
Afsnitsleder
Tlf.: 20283324
Send e-mail til bicpg@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.