Projekt Fremskudt Sundhedsindsats

Vi er et opsøgende sundhedsteam for udsatte borgere. Her får du støtte og hjælp til din sundhed, hvis du er psykisk sårbar.

Har du det svært? Kniber det med at holde aftaler med lægen eller hospitalet? Eller får du aldrig bestilt tid?

Har du et problem med alkohol eller stoffer? Eller har du haft det?

Er du psykisk sårbar?

Hvis du er over 18 år, bor i Herning Kommune og gerne vil gøre en indsats for dit helbred, så er projekt  Fremskudt Sundhedsindsats  måske noget for dig.

For eksempel kan vi hjælpe med kontakt til din læge eller til andre tilbud i sundhedssystemet. Vi giver også gode råd om sundhed og sygdom, ligesom vi tilbyder sundhedstjek og løser mindre sygeplejeopgaver.

Vi bakker dig op og støtter dig videre i dit liv.

Tilbuddet er gratis og anonymt, og du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil lave en aftale.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du er bekymret for en person i din omgangskreds eller i dit lokalområde. Din henvendelse kan være en ny start for en psykisk sårbar medborger.

Se kontaktoplysninger i boksen Kontaktinfo.

Projekt Fremskudt Sundhedsindsats har som mål at forebygge sygdomme som KOL, diabetes og hjertekarsygdomme. Vi arbejder for bedre sundhed og trivsel for mennesker, der er psykisk sårbare og socialt udsatte.

Kontaktinfo

Mona Løvstrøm
Sygeplejerske
Tlf.: 22465194
Send e-mail til slyna@herning.dk

Jannie Blåbjerg Bøtcher
Sygeplejerske
Tlf.: 22466485
Mobil: 22466485
Send e-mail til slyjb@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.